i

Monday, September 15, 2014

Dress Maxi Muslimah Online Malaysia | Cantik, Murah!!


Sekarang ni ramai je yang sukakan fesyen yang feminine comel dan ayu je. Ramai gadis kalau ayu jalan-jalan mesti ada yang pakai maxi skirt dan paling hot fesyen adalah Dress Maxi Muslimah. Gadis sofistikated mula berani memakai maxi dress yang ada color block, di mana top colour lain, maxi skirt nya lain..totally different tapi kombinasi yang cantik mata memandang. Ramai yang memaninati maxi dress pastel untuk menyerlahkan lagi keanggunan, nampak gadis lembut dan sopan santun. Selain itu, ada juga yang berani memakai warna yang terang untuk menonjolkan personaliti yang ceria dan happy go lucky. Jum kita tengok maxi dress muslimah online malaysia yang amat berbaloi harganya, pastinya murah dan cantik untuk u'olls ok! Trendy memanglah trendy yang penting paling murah, RM60 dah siap pos laju. Baju ready stock semuanya. Jum kita tengok antara warna baru dress maxi muslimah dari Iprincess Boutique.
 dress muslimah online

(1)dress muslimah murah online malaysia

1baju muslimah malaysia online 2015

1dress muslimah online murah malaysia 2015

yang ni pulak dress menyusu muslimah
sangat reccommendable untuk mommy yang menyusukan anaknya,,
ade butang kat depan so senang nak menyusukan.. harga murah..
1dress menyusu muslimah online malaysia

1dress muslimah murah 2015

1baju muslimah online murah malaysia












dress murah dusty pink

dress bf muslimah 2014

dress muslimah murah malaysia

BAJU MUSLIMAH MURAH ONLINE 2014 RM50
Dress Butterfly Flexia Yeap
dress butterfly maxi murah 


go to Iprincess boutique untuk belian secara online

Terdahulu Iprincess boutique mempromosikan Denim dress dan jubah murah, malah  Jubah murah pun ada..Semuanya cantik cantik. oh ya, banyak lagi pilihan warna untuk dress maxi muslimah tu sebenarnya, Kalau minat dress ribbony boleh refer entry Dress ribbony cantik ini. anda boleh head over to Iprincess Boutique untuk pilihan warna. Voila! mata akan berpinar-pinar, rambang mata tengok warna hehe.. Happy shopping guys! ~




sharing is caring!!

55 comments:

  1. tupang tanya. selain maxi. shawl ke apa ada..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl xtakde, macam-macam ade, baju kurung, jubah, peplum top, lace top, dress muslimah sila datang jenguk :)

      Delete
  2. Ad wrne ap lgi ye??cntik..tp law inner kt dlm 2 d labuhkn lg blh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak new kaler available sis..warna pastel and lembut jer semua..boleh tengok facebook page Iprincess Boutique untuk pilihan warna k..ayu ade bagi link kat entry kat atas tu dear..tq :)

      Delete
  3. Ad wrne ap lgi ye??cntik..tp law inner kt dlm 2 d labuhkn lg blh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dress ni mmg dari mnfctrer dh macam tu sis.. :'(

      Delete
  4. Ad wrne ap lgi ye??cntik..tp law inner kt dlm 2 d labuhkn lg blh x?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yes,, ade yang ade lagi..and ade new arrival.. do head to the given link ya.. tq ^^

      Delete
  6. dress butterfly maxi murah ni ada lg x?berapa rm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi sis..tp tggal size L je lagi,, ade new colection.. please head terus ke fb page tersebut ya ^^

      Delete
  7. Berapa harga dy yer ? Include or exclude postage ?

    ReplyDelete
  8. assalammualaikum,

    ada buat dropship ke...tq

    ReplyDelete
  9. assalammualaikum,

    ada buat dropship ke...tq

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum,

    ada buat dropship ke.?
    :)

    ReplyDelete
  11. berapa ye harga maxi dress nih ? dan bagaimana ye kalau saya nak beli . . any number can i contact ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbeza ikut design sis.. sis boleh je terus ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 k dear.. :')

      Delete
  12. Replies
    1. salam sis.. sis boleh je terus ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 k dear.. :')

      Delete
  13. hai.. dress yng colour blocking tu size s ade x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis,, ade lagi dear.. boleh terus wechat: pinkbubblegum atau whatapps +60109720158 k sis.. ^^

      Delete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. saiz besar untuk org besar adee x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis,, size plg besar size XL dear..

      Delete
  16. Replies
    1. salam sis,, ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 jika serius buyer k dear.. ^^

      Delete
  17. dress muslimah polkadot design tu berapa? mcm mne nak order? watsap ade? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..ade sis,, boleh whatapps me at +60109720158 for fast reply k dear.. :')

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Dress+cardi belang2 tu bape ea sis

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. ASLM.. boleh je terus ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 k dear.. :')

      Delete
  21. Assalam Sis, nak tanye dress yg 1-7 tu harga brp ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM65 including pos laju sis.. boleh terus ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 k dear.. :')

      Delete
  22. I must say that this is a great post..Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human. silks saree

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ..the way you put the link here is not appropriate miss.. i'm so sorry :')

      Delete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. hye sis . yang dress dusty pink dengan dress felixia tu brape harga termasuk postage ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis boleh je terus ♡wechat: pinkbubblegum atau ♡whatapps +60109720158 k dear.. :')

      Delete
  25. Dress2 yg kat ats nie mac ada stok x???hrga mcm mna???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh terus click link and ke page fb ya sis..terus inbox admin ya :)

      Delete
  26. Horalain is an online fashion and beauty retailer offering branded products including modern muslimah clothes in malaysia, accessories, jewelry and beauty products. On our website, women of all ages find many of fashion items and styles.

    ReplyDelete