i

Tuesday, September 9, 2014

Aiman Hakim Redza Selamat Pengantin Madu best!!

Aritu minat gila dengan Zul Arifin,, tengok Rindu Awak 200 peratus semata-mata nak tengok Zul Arifin...Tapi cinta tak selamanya bersatu, saya sudah ada cinta baharu. Aiman Hakim Redza. Ya! Encik Zul jugak... Slot Lestary tv3 Selamat Pengantin Madu, hari rabu dan khamis jam 9 malam temu janji kita okeh?.. tengok iklan dah boleh agak drama ni best. hahaha,, lakonan Aiman Hakim Redza yang bersahaja, gatal-gatal look, hillarious, depan bini bukan main lagi baik ye,, rupanya pasang bini nombor dua.

Dah baca dah sinopsis selamat pengantin Madu teringin nak tau bagaimana penghujung kisah Hana dan Masmira ni.. Suami hemsem, muda , bergaya. Mampukah Hana bertahan? mesti Eina Azman dibenci dicaci makcik-makcik ni kan.. sebab merampas kebahagiaan Hana..harus tonton u'olls

sinopsis selamat pengantin madu


aiman hakim redza hot
paling kelakar bila Zul bagitau kawan dia Masmadi call untuk tanya batang kayu baseball time bini kedua telefon..nama Masmadi tu tak boleh blah.. nak gelak je dengar... Masmadi oh masmadi

eina azman selamat pengantin madu
nice lakonan walaupun nampak dibuat sangat.. hue

jangan lupa janji kita tau!


sharing is caring!!

3 comments:

  1. Salam dan singgah isnin...wahh...mcm best jgk cerita ni...akak pun jatuh hati dgn Aiman ni semenjak dia belakon dalam drama Projek Memikat Suami...

    ReplyDelete
  2. akak pon layan gak.. Mmg sukerrrrr aiman hakim ni since dia blakon ngan izzara dlm vanila coklat dulu (gitu la lebih kurang tajuk dia ekeke)

    Akk layan semua citer now sbb tgh dlm pantang kekdahnyer! :-)

    Ok! Akk singgah dari blog ben ashaari... Hehe..

    Kak Fara
    http://amfarra.blogspot.com

    ReplyDelete