i

Monday, February 27, 2012

seronoknya bercamping zaman sekolah..rindu tak rindu tak?

very the fenattt last week.
camping 3 hari di sekolah..dengan anak seramai 63 orang (untuk my kadet bomba dan Penyelamat)
badan kurus boleh jadi kering kalau always begini tehee

bah no need to cakap banyak2 let's tengok gambar
penat nak bercerita penat nak menaip..erk..?
picture speaks louder than words ma..lagipun boleh cuci2 mata khannn?
Perkhemahan Persatuan Pakaian Seragam dan NGO peringkat sekolah SMK Lake.

1logo smk lake





student perempuan pakai khemah pasang siap lerr
well cigu dia pun x pandai pasang yang khemah real maaa..hee



time buat gadjet..ikatan tali pun cikgu tida tau jenis ikatan apa..miahahha =)





nice view rite..u better go here..sejuk pagi2 siokk!








 

 PTI yang dijumpai...haha


 ini geng cgu nakal...buat rondaan atas hilux and buat bising!! haha


 no makeup, no perfume..muka berkilat and berminyak..tired to the max!!

 geng hantu nih! =)

 last day...masakan rimba...but hari hujan!!
buat pun bukan di tempat teduh..tp memang di tmpat hujan..siapa hebat, api x padam..
pandai-pandai lah "berikhtiar hidup jaga api and masakan walopon hujan lebat".


ikut kecerdikan pasukan dan kerjasama pasukan cari kanvas dan tahannn!! erk.





gadjet untuk mempersembahkan masakan..










Pengakap..juara bertahan!!


cikgu garang..evelyn paul hihi..dalam persalinan baju KRS tu..almost RM138..
pakai cuma 2 hari..erk























P/S: sedap ayam pansuh, nasi dalam buluh, pulut pun dalam buluh..dunno how they named it, ikan sultan pansuh, ikan keli bakar...ayam bakar, sambal..macam macam lagi dh tak ingat dh..lega semuanya berakhir dgn jayanya..and yang penting 2 minggu ni pelajar exam,,then kita cuti sekolah sempena penggal pertama persekolahan then kita enjoy!!! =)

sharing is caring!!

2 comments:

  1. gila rindu camping, tapi camping dalam hutan lagi best, lagi adventure.

    ReplyDelete
  2. hahhaa kalau kat hutan,, cgu nya pun x tau nak pasang khemah yang tradisional punya kah3

    ReplyDelete