i

Saturday, November 7, 2009

please beautify my eyebrows

KATE designing eyebrows...it is easy as ABC dengan kate desingning eyebrows. i love it so much, tahan memang tahan lama.. nak buat products review ni..lama dah pakai,..and the product is handy, senang nak di bawa ke mana- mana sahaja u'olls. the price is also affordable..untuk student and pekerja like me.. 

ok, dalam palette a da tiga colour warna tanah..suits well with me..boleh highlight, ada base untuk shading jugak..boleh shading hidung okeh,, (tak ade maknanya nak shading hidung bagai,, oh feeling- feeling hidung mancung lah sangat khennn...hahaha) so Kate desingning brows ini kira 2in1 la..good to hear kan? hurm selalunya kening better pakai warna brown berbanding hitam...tak nampak sngat tebal and kening pun teratur kemas and cantik..senang dan mudah nak apply, tak caye try...ok :) 


so, here is the result kat saya punya bulu kening..
nice colour actually lau tengok real ohohoho



till then, see ya!

p/s: ini gambar lamaaaaaku heeeeeee :)


sharing is caring!!

4 comments:

  1. apu....harus juak ada nma cik carol sia...hahahha...blh2..dtg jak g rmh ku..wahhaha...mun x tgu ku free ku agak kau kat lake...ngehehehe...p kau x lmk gik cuti bh nak...

    anyway, i suggest u buy longer eyebrow brush...senang mok sapu and bentuk kening...mun mok, hjg kening blh trim sikit biar kecik dari palak kening..then it will look better...;)

    kaler light ya blh d guna utk highlight brow bone spy kening kau lbh menonjol.

    ReplyDelete
  2. wahhhh...aok 13 tok cuti dah..
    aku mesti belajar dr kau tok...sbb aku pn rasa cm smting wrong ya....mcm tebal xberani mok ator lak jadi lawak haha...dh ngajar tggu tem cuti lah wakaka...thx por the advice babe...polah tutorial d blog u!!! hehe

    ReplyDelete
  3. wahahaha..x pyh jak mok plh ttrl...hahaha..trim kau sikit2..jgn trim byk trs..lak xpat d repair.

    ReplyDelete
  4. haha..yala tek...tkt trim punya trim jd pelek lak...tem cuti lah ngerja nya haha ;P

    ReplyDelete