Wednesday, December 14, 2016

Baju Nikah Putih 2016

Make up artist dah tempah, photographer dah pilih, pelamin dah siap nak amik tema kaler dusty pink..hurm nak girlie and gedik sikit hehe..bunga telur dah, bunga tangan pengantin pun dah tau siapa akan buat nanti, alamakkkkkkkk baju akad nikah belum ade lagi laaaaa....Risau ni..

Usah risau..Iprincess boutique ade koleksi baju akad nikah kahwin serta tunang buat bakal pengantin. Harga pasti mampu milik. set bajet dan harga kasih sayang khas buat semua. Dengan hanya RM160 dress nikah dan shawl terus menjadi milik anda. Harga dah siap postage tau, tiada cas-cas tersembunyi bakal dikenakan. I'olls jamin hehe. Nanti baju nikah bolehlah disimpan dan jadikan sebagai kenangan terindah, boleh la nanti tunjuk dengan anak-anak korang..how sweet..eh tunjuk how slim mak nyer dulu..kihkihkih

Jum cuci mata melihat koleksi baju akad nikah kaler putih yang bakal menjadi milik anda..lawa sangat tau tau tau!

baju nikah 2016

baju nikah 2016

baju putih untuk nikah 2016

baju akad nikah murah putih 2016

baju akad nikah murah putih 2016

baju akad nikah set bajet 2016

baju akad nikah set bajet 2016 putih

baju akad nikah cream 2016

Amacam lawa macam princess tak? material chiffon cerruti and comes with inner lining. Maksudnya baju tidak jarang, tidak panas dan tidak nipis. Dress pun flowy cantik jer terletak kat badan korang.

size S,M,L,XL

Untuk tempahan sila 
whatsapp 0109720158
whatsapp 0109720158
whatsapp 0109720158

pasti akan dapat layanan cepat hehe InshaAllah
oh ya, white will never get wrong tapi kalau nak baju nikah kaler lain..pun ada tau..
nak baju kurung, baju songket untuk nikah, dress manik penuh
bolehlah terus ke butik online kami


baju akad nikah putih dah ade, sekarang boleh get ready nak kawen.....
Happy married korang!!




1 comment:

  1. haish.. kite ingat awak yg dh nak kawen taw.. hihi

    ReplyDelete