i

Tuesday, July 26, 2016

SUKMA Sarawak 2016 | Wow meriahnya bunga api..amazing opening!

Sabtu lalu berkesempatan mengiringi 360 pelajar SMK Lake ke grand opening SUKMA ke 18 yang bertempat di stadium Ngerei Sarawak. Bekerja dari 1pm hingga 2am ye kawan-kawan..mujur cikgu takde OT hihik. However, we do enjoy the SUKMA opening..meriah giler dengan bunga api!! Depan belakang di mana-mana ada bunga api..rasa macam budak kecik je.. memang rasa jadi kanak-kanak riang bila tengok bunga api atas payung hahaha walaupun hujan, tak rasa hujan pun bila dah seronok dengan pertunjukan tarian dan sebagainya. ok layanlah gambar dan video amatur dari henfon saya. Oh ya, SUKMA cuma akan berlaku 25 tahun sekali..next time ayu dah tua baru ade lagi kot..hihi

















sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment