i

Monday, January 19, 2015

(9 Gambar)Majlis Pertunangan blogger Dr Fatin Liyana

Siapa tidak kenal blogger popular Malaysia Dr Fatin Liyana? Baru-baru ini blog pinkbubblegum pun kena tempias keyword fatin liyana bertunang ..maybe sebab sebelum ini pernah update gambar kahwin gambar kahwin blogger Maria Elena dan abang Fatin Liyana dan pernah share artikel deep tentang kahwin muda dari blog Fatin Liyana .. well disebabkan blog ini update entri kahwin-kahwin, baju nikah or even baju tunang yang cantik-cantik untuk princess yang cantik, makanya saya sebagai president blog yang memang sukakan blogger Dr Fatin Liyana, saya akan update gambar majlis pertunangan Fatin Liyana. yer lah, manatau ade readers yang still tercari-cari idea bertunang yang simple tetapi tetap nampak ade class. I'm so happy for the couple, Dr Fatin Liyana dan Dr Anwar Fazal atas pertunangan ini..sangat cantik sama padan. Dorang telah bertunang pada 21 December 2014 yang lalu.. ok now jum sama-sama tengok sekitar gambar majlis pertunangan Tokoh Srikandi Negara 2014 ini.

baju tunang fatin liyana pink pastel
pilihan kaler baju tunang kaler pastel pink
perincian lace dan sentuhan hiasan di tudung nampak cantik and so feminine

gambar majlis pertunangan fatin liyana
saat-saat cincin disarungkan

gambar majlis pertunangan fatin liyana
Dr Fatin Liyana bersama kawan-kawannya

dr fatin liyana bertunang bakal berkahwin
Lawa gambar tunang dorang

hantaran pertunangan fatin liyana
inilah inspirasi dan idea hantaran pertunangan Fatin Liyana

gambar majlis bertunang dr fatin liyana
gambar pelamin pertunangan Fatin Liyana pun lawa..pastel colour, sejuk mata memandang
sesuai sangat-sangat dengan kaler baju tunang pink pastel

1gambar majlis bertunang fatin liyana

fatin liyana dan maria elena
she's so beautiful

gambar majlis bertunang fatin liyana
owh macam kenal.. buat pengetahuan Syamsul Yusoff is the spokeperson..Dr Anwar Fazal adalah sepupu beliau..

cincin pertunangan Dr Fatin Liyana

untuk membaca dengan lebih terperinci lagi boleh ke entri ini
happy for her

ok, tak sabar nak tengok Dr Fatin Liayan kahwin ..ngee

pssst buat yang nak kahwin 10 beauty mistakes yang perempuan kena tahu! korang jangan buat pulak :')


sharing is caring!!

5 comments:

  1. Salam... yer betul tu sangat cantik gambar2 kat sana tu.. saya asalnya tak kenal siapa pemilik blog ni tapi kemudian baru tau siapa dia... cantik orangnya dah sangat terkenal... semoga mereka selamat menjadi suami isteri dan bahagia

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ..cantik kan,, amiin amiin,, InshaAllah ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. assalam. u tau x mana nk cari bekas hantaran Dr.Fatin.. comel sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asslam sis.. tak pasti sis,, lawa kan.. bekas hantaran untuk kahwin dr fatin pun lawa.. :')

      Delete