i

Thursday, July 10, 2014

(Gambar)Tarikh akhir Pengeposan Pos Laju sebelum Raya Aidilfitri 2014


tarikh akhir pengeposan pos laju aidilfitri 2014

Sekarang shopping online bukan perkara asing lagi buat rakyat malaysia rasanya. Lagi-lagi bagi yang sibuk bekerja.. shopping online adalah pilihan utama, guna hujung jari je online, click itu ini. settle. Baju Raya, nak baju raya designer terkenal? u just name it. akan dapat. asalkan ada fulus.. khenn..

Tapi shopping online, shopping online jugak.. mesti alert dengan tarikh akhir pengeposan pos laju sebelum raya aidilfitri 2014 ok? bukan main eksited beli online, harga mahal.. dah verangan dah pakai baju raya lawa, kasut, handbag baru..tup tup tak sempat sampai sebelum raya. hah! adala yang akan menangis di pagi raya, berbaju tidur. eh.. over la plak raya guna baju tidur hehe.. merajuk tersangatlah nampak gayenye tu.. :') Ni ha notis raya Pos Laju untuk pengeposan terakhir sebelum raya. Make sure korang order and pastikan penjual buat pengeposan sebelum 22 julai 2014 ok? untuk memastikan barang yang anda tempah secara online sampai selewat-lewatnya 26 Julai 2014.. raya 27 Julai 2014 kan? Pihak pos laju dah buat announcement agar barangan dapat dihantar tepat pada masanya. 

Oh ya.,..masih tercari-cari Baju kurung raya? Dress muslimah cantik dan murah? Cantik -cantik dan harga mampu milik tau korang.. sila lah singgah Iprincess Boutique ya..untuk shopping raya.. :)

p/s: mesti ingat tarikh akhir pos laju 22 Julai 2014. kang ade yang menagis parcel dapat lepas raya kang :')





sharing is caring!!

1 comment: