i

Wednesday, June 25, 2014

(GAMBAR)Anak awal ashaari dan Scha Alyahya | Baby Shower

Baby Shower Scha Alyahya telah dilangsungkan minggu lepas, that means baby tak lama lagi nak come out!! ok ayu pun dah rasa excited nak tengok baby awal ashaari dan scha alyahya, tak sabar nak tengok gambar anak scha dan awal. Mak lawa, bapak pulak hemsem.. mesti anak seriusly comel :) Jom layan beberpa gambar baby shower scha dan awal. I just love this couple mucho mucho... 

sama cantik sama padan


maternity picture yang pasti korang suke.. i want pregnancy pic macam ni jgak..hohoho

i just love scha.. so cantiks!

pretty mom.. nak teka anak awal dan scha perempuan boleh?
hopefully its a girl.. mesti cumil!

updated!
its a girl!!
her name is Lara alana Ahmad Awaluddin
do meet her :)

anak awal dan scha





sharing is caring!!

4 comments:

  1. scha wlupun preggy,maintain cun...lawa giler

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang!! jeles teramat hehe..eh adoe her much :)

      Delete
  2. Scha mmg cantik. Suka dgn Scha. Simple tapi cantik!!! :)

    ReplyDelete