i

Monday, September 28, 2015

Baju Pengantin 2015 (serta veil nikah gojes)

Cuti sekolah bakal menjelma.. pasti ramai bakal raja sehari yang akan makan nasi minyak tak lama lagi.. dah berbau dari sekarang dah pun hehe.. congrats ek korang.. :') i"m happy for u olls.. 

Bagi yang hendak meraikan hari bahagia tak lama lagi tetapi masih mencari-cari baju nikah yang sesuai atau baju tunang yang tercantik, ni haaa.. baju akad nikah yang gojes dengan limpahan manik yang eksklusif disertakan dengan veil nikah sekali. Harga combo yang pasti sangat mampu milik. Pelbagai warna yang boleh anda pilih mengikut warna tema perkahwinan anda.. Jum layan semua kaler baju nikah 2014.



baju nikah baby pink murah online

baju nikah cream murah online

baju nikah electric blue online murah

baju nikah gold coklat online murah

1baju nikah dusty pink online murah

1baju nikah putih online murah

1baju nikah peach online murah

1baju tunang baby terkois





kegemaran gorjess-bride-to-be
yang sukakan wedding ala-ala princess theme
here you go! kaler peach..ade baby terkois, putih, royal blue, dusty pink dan lain-lain


sekarang sennag ..beli je nikah attire yang sekali veil.. murah senang dan pantas. takyah fikir nak beli material ape, nak beading macam mane, nak pening fikir deisgn ape, kadang-kadang dengan harapan tinggi hantar kain mahal kat kedai, sekali hasilnya hampeh. cutting tak ngam, mengelembung.. last-last sakit hati. terpkasa beli gak.. naaa.. konon nak jimat sekali belanja dua kali pulak kann.. hehe

Oh ya, biasanya beli online ni kita menghadapi trust issues kan. Takut kene tipu, takut material tak cantik. takut lah segala-galanya.,.. usah paranoid. Tak semua online seller penipu, ada yang baik hati macam gua.. hehe dan jujur .. ok.baju ni semua ready stock 1-3 hari bekerja. je.. Here is customer review. Alhamdulillah syukur.

baju nikah 2014


jika nak pilih design serta warna lain yang juga cantik-cantik 
dan harga mampu milik sila click link ini k Iprincess boutique

dan untuk harga baju nikah dan tunang Megasale Ready stcok 
boleh ke link Baju Nikah dan Tunang Murah ini :)

To order:
sila inbox page
wechat: pinkbubblegum
whatapps +60109720158

as salam..
good night..

oh ya.. Happy Married beautiful :)




sharing is caring!!

16 comments:

  1. Wow!cantiknya...suka sgt yang kaler pink tuh!
    Awk jual ke? harga bape?

    Macam berminat ni!hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. putih pink sold out.. pink ade size 42 je lagi :') nak? wechat/whatapps me ya

      Delete
  2. cantik nya warna putih tu *mata bersinar-sinar*

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu putih/ krim sold out paling awal.. mmg lawa sis.. :')

      Delete
  3. Replies
    1. ade encik..fb page iprincess boutique(baju kurung bermanik)

      Delete
  4. do you speak english or not. i am trying to find some one who can make Islamic fancy dresses for me. Please talk with me at karunamrita@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, kindly whatapps me at +60109720158..will try to help u ya :)

      Delete