i

Friday, September 4, 2009

mok ngerepak lok..

  • haishh aku bok blit blaja keta tdik...then aku terapaksa berjalan ke kede relod...(k ku tepon bapak soh ambik aku tek nak)..
  • time on the way pegi kede relod ya aku ada la org laki tanyak apa d carik kau?? relod maxis..(sbb ada kede xda jual..) aku suka jak tnyak kede dekat2 sbb kira tek mls maok jalan jaoh .. XD
  • aku pke tek mun d tempat sendirik i mean d lunduk tok bh...x bahaya...duhal sama jak tahap bahaya nya..
  • sementara ku nunggu bpk ku tek, dudok la ku d kerusi..kira mok rehat jap bh...nunggu bpk lmbat amik...ya tek org laki ya dtg agik tang ada datang pdh " apa tek number tepon?" ewah2....brik slm sikda tang ada jak...eiii sottt jak...pke senang ka mok mintak no org??? sinting kali~ heii...aku tek pun bodo juak sik lari...lam palak utak ku juz mok tggu bpk..yg lawak nya sempat gik ku diat skrin tepon org ya tek, ada anak...haha nang xmalu ehhh dah ada bini ada anak maseh gik test power...mcm la kacak..adehhhh...ngacak dong! bkn ku nak nganok p aku memang terang mengata la...yg part lucu nya gik tek pas ku pdh xpayah jak xmok ku brik ehh wekkkkk brik2 nombor ya then nya pasrah la tek....lari plg ke kretanya..sekali ku pusin hahaha lawak ku...lam ketanya manyak ada anak, bini sblah gik ya, heii...nang sempat juak laki gia...
  • p/s:: nang sott laki ehh ...ewww tolonglah...

sharing is caring!!

6 comments:

  1. uih..hebat jua kau yu...pat pikat laki org..bahaya...hahaha..

    ReplyDelete
  2. mmg bahaya...eww..gelik gik ada uii...
    nak ngetest power konon...heiii xpaham ku ngan laki sott da jak

    ReplyDelete
  3. eeuuuyy...
    gila juak org dak yaa...
    semperna da jak pangey..
    :p

    ReplyDelete
  4. ayu....camne kau dpt font yg cute tok? font tok title post kau eh..

    ReplyDelete
  5. ayu...sedih lah lagu d blog kau tok..ku rasa cm mok nangis jak ....

    ReplyDelete
  6. yati:: haha..tauk xpa....nang semperna juak laki cmya..so berhati2 lah wlpn d tempat sendirik...

    carol:: aku dpt dr shabbyblogs.com pasal font pun...aok ku suka lagu tok...dgr pn sa mok nangis...menggamit perasan nak..haha

    ReplyDelete