i

Friday, June 9, 2017

(2017)Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum w.r.t lama tak bersiaran kan.. rindu nya kat blog..ni nak share notis pos laju yang paling ditunggu-tunggu oleh online shoppers dan peniaga online di luar sana..Ni haa kenyataan rasmi dari webdite Pos Laju sendiri Notis Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri 2017 kali ini. Yang orang dok share sebelum ini bukan yer..Tarikh ahir pengeposan pos laju jika nak pastikan parcel anda sampai sebelum raya ialah 21 Jun 2016. Jangan terlepas tarikh sudah.. Jangan nagis pulak nanti bila baju raya, handbag raya, kasut raya beraya sendiri di pejabat pos laju hihi...

TARIKH AKHIR PENGEPOSAN POS LAJU SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI 2017

Kalau terlepas tarikh bolehlah pakai untuk majlis rumah terbuka..raya kan sebulan hehe ayat penyedap hati ni :) Alang-alang ni kan...korang dah beli baju raya? tailor dah tak terima tempahan jahitan dah kan..sekarang semuanya mudah okay..boleh beli online je..ade yang susah nak shopping baju raya dengan anak-anak kecik risau pulak hilang, apa kata korang beli online je? 

Boleh lah cuci-cuci mata merisik baju raya online di Iprincess Boutique ni ya.. ada baju sedondon raya, baju kurung raya, baju sedondon pasangan, baju melayu ayah anak, baju melayu online 2017, baju sedondon ibu anak, dress muslimah, dress lawa-lawa tau..Baju semua trendy dan terkini..semestinya elegant dan paling penting harga murah sangat dan kualiti baju terjamin :)

okay semua, till then.. Selamat menjalani ibadah puasa guys..semoga blog entry berkenaan tarikh akhir pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya AidilFitri 2017 ini memberi manfaat kepada semua.. ;)





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment