Monday, February 13, 2017

(11 GAMBAR)Jovian White Collection

Hye all.. i nak bawa korang ni..
tengok Jovian White Collection 2017
Gorjess gila..elegant and beautiful collection untuk baju akad nikah 2017
Menampilkan beberapa baju nikah putih yang mempunyai detailing yang sangat wow!
perincian eyelash lace, manik, lace 3d lawa sangat

tak yah cerita lebih laaa...jum tengok koleksi Jovian White yang semestinya korang ingin miliki

I suke brynn dress dari Jovian ni


simple kan..terus teringat dengan baju nikah Kate 
suke perincian pada tangan die.. lawa siot!

baju kurung nikah putih ni pun lawa..simple and so sopan..
tidak melebih-lebih penuh lip lap..just nice and so anggun
kalau menyarungkan Blair Modern Baju Kurung


Brianna dress dress putih yang lawa nampak flowy sangat
ade efek meleret tu yang buat dress ni lawa

Ini Bertha dress i suke perincian padan lengannya


Barbara Modern Kurung pun lawa
suke tengok bunga 3d hehe...memang awesomely beautiful

Bernette modern baju kurung
nampak tradisional but in elegant way 


hurm..macam mana Jovian White Collection? lawa kan..harganya pun agak mampu milik
bermula dengan RM699- RM1499

baju akad nikah untuk kenangan maybe?
Hari terindah buat anda dan pasangan

Tapi kalau nak baju nikah harga mampu milik RM160 free pos untuk dress beserta veil pun okay tau
boleh refer baju nikah tu di sini :)
siap ade baju sedondon pasangan lagi..senang kerja korang kan :)

Jum Cuci Mata tengok 



2 comments:

  1. cantik2 semua, paling suka yang pertama tu

    ReplyDelete
  2. memang cantik gile.. tapi hanya mampu tengok je.. huhu

    ReplyDelete