i

Saturday, January 14, 2017

(Foto)Pelamin Cantik 2017 | Trendy elegant cantik .

Hi semuaaaaa.... 13 hari daripada 365 hari..Tak lambat rasanya nak wish selamat Tahun Baru 2017!
Baru sempat nak update blog kesayangan hehe..tetapi hatiku ini tetap mengingati semua readers di sini. Pasti ramai yang hendak membina mahligai cinta di tahun baru 2017 ini kan? Ayu tengok facebook jumpa yang terbaik untuk korang ayu save tau..tengok bagaimana korang semua dalam hatiku selalu hehe.. Jom nak share barang baik ni. Beberapa Foto Pelamin Cantik 2017. Lawa- lawa u'olls. Nak pelamin penuh bunga? pelamin moden? pelamin putih cantik? pelamin mewah cantik? Pelamin megherlip-gherlip silau dibuat nya? pelamin putih simple pun ade buat pengantin yang suka kan modesty dalam majlis perkahwinannya. semua ade dihimpunkan dalam satu entry ini. Suke tak? senang kerja korang kan.. hehe :)

Jum sama-sama cuci mata dengan Foto Pelamin Cantik 2017

pelamin bunga penuh 2017
pelamin penuh bunga..meriahnyee suke!

pelamin mewah cantik 2017


pelamin cantik 2017
yang ni cantik gak..macam marion counter 
punye bunge nikah yang besar-besar buat dekat pelamin

pelamin anzalna
Pelamin anzalna

pelamin inderaloka
combination kaler pelamini ini lawa.. soft and pastel..
lembut sangat..sejuk mata memandang


pelamin reka teemor 2017

2017 pelamin reka teemor

pelamin cantik simple 2017
pelamin putih simple

2017 reka teemor

pelamin mewah cantik

pelamin putih cantik

2017 pelamin putih cantik

pelamin indah 2017

2017 pelamin simple cantik
pelamin moden 2017
 2017 pelamin bunga penuh putih
pelamin indah 2017

2017 pelamin cantik bunga pink

pelamin cantik 2017

pelamin putih pink 2017
pelamin putih pink

pelamin putih bersih cantik 2017
pelamin putih 

pelamin elegant 2017
pelamin elegant.. nampak elegan kan? 
i suke kaler pelamin ini..classy and lawa lah :)

pelamin putih pink 2017

2017 trend baru pelamin moden
yang ni i suke cermin belakang pelamin..nice :)

gambar pelamin-pelamin cantik adalah daripada facebook yang di save dari Galeri Inderaloka, Reka Teemor , dan beberapa sumber di facebook (tengok dan save, tapi lupa dari mana ;') Macam mana? diharap anda mendapat idea untuk pelamin indah korang. Trend terbaru pelamin yang korang paling suke macam mane ye? penuh bunge2 ek? ke suke pelamin moden atau pelamin yang mengekalkan tradisi kemelayuan? tepuk dada tanya selera.. Barakallah..semoga majlis dijalankan dengan sempurna :)




sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment