i

Friday, December 17, 2010

perasaanku jak kah?


aku suka reality show..
tp yg aku plg x boring tgga is...
nah! the diva n superfabulous KLS!!


i'm super envy of her best ever life...

apa yg nya maok gerenti dapat..aku ska aku ska...!!
rumah nya ya Tuhann, aku suka..nang suk lah aku diat idupnya tok..mengkali tetak nya n many more complain munlah nya g umah kita kan?? haha n everything is simple jak upanya... gikpun aku suka kimora yg bising, slalu complain, a lil bit mcm nya ajak betol hehe..suk diat nya oh...kdg2 ksian ngan pembntunya haha..p well tat's life kata kimora haha...critanya x memboringkan n kita rs seronok jak apa yg d paparkan..ada fun, lucu ada mcm soh jelessnyaaaaa,,,bila aku mk kaya cmnya oh??
uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xmalu!* (bluek)



pasya The Keeping up with the Kardhasians
...

aku suka crita pasal fam cdak, apa cdak polah...n kim a bit manjak...stiap org dlm ya ada persona
lity nya empun n sikda yg teroutshadow oleh yg lain...n kim,, awwwww she's juz so adorable n gorgeous in every single way...omigosh iloveher so so much...kisah cdak pn aku asa tetunggu jak,,kotan suk diat kim jak tek nak..haha memuja kecantikkannya bh..xsalah nak?? haha (ku akui aku suka pmpuan cntek haha)



btw, ada juak reality show yg x bes..cthnya melB pn...


owhh penin palak ku diat video cameranya...mcm x
tentu igek jak...mcm cepat gilak pop in pop out..ka aku bias??? hahaha
tp aku rs cmya bh,,mcm kta baru mk paham nya dh tuka kisah lain..asa laju gilak..apa nak d kejar2 nya oh?? eran ku...dh ku fening2 dgar nya pn slang...eww hahhaha jaat sy tok eh..hehe mentang2 la melB x kachak tek nak haha ko kutuk berabisa la?? haha oppps! xda eh apa ku asa jak bh...btw guliana n bill gik better bh..ada juak fun ttg pasangan ya...suka...tetiba teringat newly wed (jessica simpson & lakinya dolok,,i liiiiiiiiiiiiiiiike) sweet gila babeng!! tp syg....aku mk laki cm nick eh ada boleyyyyh?? haha niite

jum mimpikan prince charming juh!

sharing is caring!!

2 comments:

  1. hi... jln2 ctok, n follow ur blog!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete