i

Friday, August 7, 2009

hari ini~~

  • dah lega dah...pg tdik intebiu nang nebes gila la...menakutkan tunggu lamak2 pke kan tek trus ke huruf "T" duhal start huruf N..p tauk x nang rami la time pagi ya..kumpol2 sa g kuliah jak..indak, miak unimas manyak bh...jing ling, fong min, pei ching, yvonne, uncle chon (tok geng kaoke n mkn tok ;P), shu seng, rosyaida (ayu bertudung), oly (vogue kasutnya), ummi ( yg diam hehe), spa gik owh?? maybe da yg tertinggal kali...sheng thung...enuf lah..

btw, yg hepinya...aku jumpa kwn lamak matrik ku..ummul...aiseh lamak x dgr kabar berita nya aih...nang hepila jumpa nya..maseh kedak dolok.. ;P nya tem awal2 gik dh tepon mok sama sbb nama mek duak dekat..n nasibla panel yg sama juak..p nya aher kit sama turn ng umi..cian tpaksa tggu sampe ptg..XD tok i memperkenalkan ummul..nya hepi talkative n senag ckp ng nya..peramah la...like her..asa muda remaja gik tem sama haha..*indak gik dh 5 taun ka berlalu adehhh tua nya dirik tok dah..and this is umul..hehe


  • then yang lucu nya lagik aku jumpa kwn laki yg pnah 1 u d UTM lok...ada ka nya pande jd cgu gnti d mrsm kuching ya indah...jaoh li jak...yg lucu nya aku sna kenalnya..p wat jak x nampak sbb aku memg ingt org..ku tkt org x ingt aku haha..so then time aku tgah kakar ng kawn then nya tggah la n lambai..oke nya ingt gik haha..lucu la..then tnyak tka2 no fon...ya alu ros pdh " aih kenal ktk ng nya yu?? nya sama ngajar ng ain.. brani ko nya tgh crik calon bini" haha lucu jak statement ya eh..haha.. haha xmungkinlah...XD...org lepeh..dun like dun like hehe no no no ;P

******btw menda yg aku x sngka2 gilak terjadi kotan mok cepat g eh..(dh lmt dh tem ya), bleh indah ku lupak k deodorant...adehhh..nang bodo la kali pelupak ya...tem nunggu turn aku peloh2 dh nang aku pun rasa x bes ng dirik ku pun..ku sa ku berbau wlpn ku k minyak wangi yg da d kereta..bencik nya aku lupak ya ehh...sa mok blit jak...menda ya plg plg plg aku x suka..sbb ku xakan knfiden haha XD ie bongok la tem ya..*****

  • tem bli makanan jumpa adib kazen ku ahaha..pa gik nya loyar burok..haha..lucu jak...ya nya pdh"naaaa camtok kan bgs" ertinya aku k bju krg k tdg tek la..nyinde bunyi haha..pa gik ku jwb " aok owh pat jd bini org dh nak" hahaha...nang layak supann jak upa..

yg lucu nya adib ng gerek nya ya..adaka mok ngaleh pusak mok beranak..hahanang mok masok wadah samarahan kali haha..p mulia la kerja ya..hehe..n sa ku miak ya mok amik ati gerek jak kali wakaka..demi cintaku padamu..nak nak XD..jgn marah adib hehe~~

  • haha bh till then..diat gmbr cgu yg baik lok hhahaha

xoxo,
princess ayu

sharing is caring!!

2 comments:

  1. Hehe thanks! You look so pretty in ur pictures!
    I wish I understood what u wrote!

    ReplyDelete
  2. awwwww thx lulu....
    this is my other languange~
    yea i know tat u dont understand it...its okay... ;P

    ReplyDelete