i

Monday, November 14, 2016

Aww lawanya Baju Nikah Amyra Rosli | Macam Cinderella laaah

Cantiknya majlis resepsi Amar Baharin dan Amyra Rosli
tema baju fairy tale inspired look.. pelamin cantik, colour yang dipilih lawa, perincian majlis tip top, oah sangat high taste la dorang dua ni..macam dari keturunan kerabat dah...amyra macam seorang puteri kayangan..amar si putera kacak yang memiliki puteri tersebut.. Inilah kisahnya fairytale wedding Amar Amyra.. layan ~~

pelamin cantik amyra rosli dan amar baharin

majlis resepsi amar baharin dan amyra rosli

majlis resepsi amar baharin dan amyra rosli

baju resepsi amyra rosli dan amar baharin

baju resepsi amyra rosli dan amar baharin

baju nikah princess amyra rosli

baju nikah princess amyra rosli
cinderella and prince charming

1baju kahwin amyra rosli tema princess fairy tale
baju nikah amyra rosli lawa gila.. ini pandangan depan weh

baju nikah amyra rosli swarovski
pandangan belakang baju kahwin amyra rosli

1baju resepsi amyra rosli
mewah gila baju nikah amyra ni..perincian swarovski rasanya

1baju resepsi amyra rosli

cantiknya baju rekaan rizman ruzaini untuk amyra rosli
macam cinderella.. baju nikah amyra ni boleh lawan baju nikah anzalna tak?

amyra rosli's wedding reception
macam princess diaries in real life

amyra rosli's wedding reception
amyra rosli with her prince charming

beautiful princess wedding gown
lawanya baju amyra rosli
sesuai dengan tema fairytale wedding ala cinderella 

gamabr resepsi amar baharin dan amyra rosli

suka tengok persalinan nikah kahwin Amyra Rosli dan Amar Baharin
persalinan persis golongan bangsawan..putera dan puteri diraja
pilihan terbaik lah

update: still cannot move on laaaaa.... acaner ni?

nah ayu kongsikan pulak kek kahwin amar dan amyra rosli

kek resepsi amar baharin dan amyra rosli
mak aii besarnya kek amyra rosli ni

kek resepsi amar baharin dan amyra rosli

kek kahwin amar baharin dan amyra rosli
lawanya kek amyra dan amar baharin
very the class gitu...
ok mak tak leh move on








sharing is caring!!

Saturday, November 12, 2016

(10 gambar) Nikah Amyra Rosli dan Amar Baharin

Sweet couple of the year...semua menunggu tarikh cantik 11 November 2016 pilihan mempelai yang sepadan Amyra Rosli dan Amar Baharin. Tahniah diucapkan..dengan hanya sekali lafaz, Nur Amirra Izzati atau lebih dikenali sebagai Amyra Rosli sah bergelar isteri Amar Baharin tepat jam 5.15 petang. Barakallah..seronoknya tengok Amyra yang lawa macam barbie doll dan Amar Baharin ni selamat diijab kabulkan.

Malas cakap banyak, ayu memang eksited tengok Amyra Rosli kawen.. sumpah lawa gila...cantiknya amyra bertuah Amar Baharin dapat bini cantik weh.. hehe Jom layan 10 gambar nikah Amyra  Rosli dan Amar Baharin ni ya

1gambar nikah amar baharin dan ayda jebat

1gambar nikah amyra rosli dan amar baharin

1gambar nikah amyra rosli dan amar baharin

1pelamin amyra rosli
lawa pelamin amyra rosli kan..

1pelamin amyra rosli
tersenyum manis mempelai di pelamin

1gambar nikah amyra dan amar baharin
bagai pinang dibelah dua

1gambar nikah amyra dan amar baharin
lawanya amyra rosli

1baju nikah amyra rosli
cantiknya baju nikah amyra rosli
nampak ayu dan mempersonakan

1veil nikah amyra rosli
baju nikah amyra rosli
veil nikah amyra pun lawa jugak guys :)

1kek nikah amyra rosli
lawanya kek kahwin amyra rosli dan amar baharin
dengar-dengar ade swarvoski.. dan amik masa sebulan nak buat tau! wow!
sesuai sangat tema fairytale weding amar amyra

update:
saya perempuan..saya suka baju nikah amyra rosli..nak share buat tatapan bakal pengantin..lawa gilaaaa ditambah dengan pengantin yang cantik sangat-sangat..semoga bermanfaat :)

baju nikah amyra rosli
lawanya nikah attire hasil rekaan rizman ruzaini ni


baju nikah amyra rosli
amyra rosli macam princess

bunga tangan amyra rosli
bunga tangan amyra rosli


semoga amar baharin dan amyra rosli berbahagia hingga ke akhir hayat
dan dikurniakan anak-anak yang comel-comel nanti.. :)









sharing is caring!!

Friday, November 11, 2016

Baju Nikah princess lawa gila! | Eszz Ibrahim Wedding

Lamanya dah tidak update blog. Life is busy right now and 24 hours is not enough for me. sigh...owh ya Happy Labour day bagi yang meraikan..tat's why ayu ade masa sikit nak tulis blog. ho ho ho. 

Eh ayu nak kongsikan baju nikah cantik lawa gila untuk bride-to-be. I am sure and 150 percent sure tat all of you gonna like it! Sebab? sumpah lawa gila...Erm bagi yang suka sentuhan feminin, girly, pink, lace, ruffles, flower, manik penuh...this is it! Sentuhan Eszz Ibrahim Wedding! The wedding gown looks elegant with class. Yang nak nampak macam ala-ala princess and barbie doll, hari persandingan pastinya kamulah yang tercantik! eh..sudah lah merepek, jum tengok koleksi baju nikah Eszz Ibrahim Wedding..layannnnnnnn~

Eszz Ibrahim Wedding

Eszz Ibrahim Wedding peach
baju nikah peach ni cantik..colour soft
seayu si pemakai

Eszz Ibrahim Wedding

baju nikah paling cantik 2016
i love this, ade ribbon besar..
macam anzalna punye baju nikah

baju nikah paling cantik 2016



baju nikah murah online

baju nikah murah online

baju nikah murah online
ruffles di pinggang..

baju sanding terkini

baju sanding terkini

baju sanding terkini

1baju kahwin online

baju akad nikah terkini

1baju kahwin online

1baju kahwin online

1baju kahwin online

baju kahwin terkini

baju kahwin terkini

baju nukah terkini dusty pink

baju nukah terkini dusty pink

ahhh tak dapat tengok lebih-lebih, rasa nak kawen nanti..
korang yang nak kawin tu boleh la renung lame-lame ye..
and dipersilakan berangan dalam persalinan baju nikah cantik tu ok? Gown pengantin princess terbaru ni pasti menjadi impian semua bakal pengantin hehe
adiossss sayangku sekalin.. :)

p/s: boleh terus ke fb Eszz Ibrahim wedding untuk koleksi lain ya



sharing is caring!!