i

Friday, April 15, 2016

Baju Raya Fazura 2016.

Salam Rejab. Tak terasa rupanya 60 hari lagi lagi nak puasa. Baju raya dah mula dijual even Fazbulous Raya 2016 pun dah mula boleh didapati dengan pembelian secara online. Siapa tak nak baju raya Fazura kan? Pilihan warna baju raya Fazura pun bnyak tidak terhad kepada kaler gelap hitam dan biru sahaja atau cerah shaja, tetapi semua ada..even softcolour pun ada tau! Jom terjah! Rambang mata hitam ku ~~

fazbulous raya 2016

fazbulous raya 2016

baju raya fazura online 2016

baju raya fazura online 2016

baju raya fazura online 2016


baju raya fazura online









Apa yang menarik perhatian ialah nama rekaan baju tersebut. Semuanya nama puteri zaman dulu ataupun nama gadis yang indah diceritakan dalam sejarah dulu. It's a nice thing and nampak sangat feminin.. love love! ~


sharing is caring!!

Sunday, April 10, 2016

Baju akad nikah putih terkini | Buddy Bead Soul

Buddy Bead Soul menempa nama yang gah dalam rekaan fesyen pengantin muslimah. Dulu baju akad nikah dan bertunang dan Baju Pengantin 2014 yang saya suka ini menarik perhatian tetapi di tahun 2016 Buddy Bead Soul menampilkan design yang sangat girly, elegant and eksklusif dengan adanya lace, beading lawa and cutting baju yang sangat cantik. Tahun 2016 ini, Buddy Bead Soul menampilkan rekaan yang lagi menarik dengan adanya lace 3d flower. Owh ya.. tahun lepas BBS tampil dengan lace seperti baju nikah hanis suraya..lawa giler! So tahun ini, ayu teruja dengan baju nikah pengantin kaler putih dari Buddy Bead Soul. Rekaan baju pengantin nampak mewah dengan perincian lace dan manik serta eksklusif. Dah jom layan gambar jer k..jangan sembang lebih :p











Hah, amacam? lawa tak koleksi baju akad nikah putih terkini dari Buddy Bead Soul?
tentulah kan...pasti jadi raja sehari tercantik kampung untuk lah...kikikiki



sharing is caring!!