i

Sunday, May 24, 2015

(10 Gambar)Baju Nikah terkini 2015 by Fuzana Mokhtaza.

Fashion designer Fuzana Mokhtaza yang tidak asing lagi buat pengantin di Malaysia. Rekaannya memang memukau pandangan, menambah seri si pengantin malah meambah keayuan si pemakai yang bergelar raja sehari. Pernah ayu ketengahkan rekaan baju pengantin 2015 dari Fuzana Mokhtaza dari entri Baju akad nikah terkini 2015, dan sekarang ayu nak kongsikan rekaan baju pengantin yang juga komfirm meletop bila u'olls pakai nanti. Jum layan...

baju pengantin terkini 2015

baju pengantin terkini 2015


baju nikah 2015
sangat lawa baju nikah 2015 ini

baju nikah 2015

baju nikah 2015 putih
bagai bidadari baju pengantin 2015

baju nikah 2015 fuzana mokhtaza

baju nikah fuzana mokhtaza

baju pengantin fuzana mokhtaza 2015

baju pengantin fuzana mokhtaza 2015 designer
perincian yang sangat detail dan sempurna

baju pengantin fuzana mokhtaza 2015

baju pengantin fuzana mokhtaza 2015

baju pengantin 2015 peach
bagai puteri, sangat cantik

Bagaimana? cantik dan lawa rekaan baju pengantin terkini 2015 dari Fuzana Mokhtaza kan.
Tampak feminin dan looks so elegant.

p/s: ayu menunggu koleksi baju raya Fuzana Mokhtaza 2015 la...
tak sabar rasanya :)


sharing is caring!!

Thursday, May 21, 2015

Tempahan sarung kerusi banquet serta plastik online | cantik dan murah.

Menerima tempahan sarung kerusi baquet serta plastik atau kayu online. Pastinya kualiti jahitan terjamin kemas dan menepati kehendak pelanggan. Selain itu, menyediakan khidmat tempahan sarung kerusi banquet atau plastik mengikut kehendak pelanggan, termasuk tempahan sarung kerusi kayu sekolah, sarung kerusi pelajar tadika dan sebagainya. Pelanggan boleh memberi idea berkenaan design yang diingini. Material adalah bergantung kepada kehendak pelanggan. Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh lah terus berhubung kepada designer nya tersendiri, di alamat email ini [ yesty_kaenex@yahoo.com ] 

tempahan sarung kerusi banquet serta plastik online murah cantik

tempahan sarung kerusi banquet serta plastik online cantik murah

tempahan sarung kerusi tadika sekolah online

1tempahan sarung kerusi online murah

selamat membuat tempahan sarung kerusi online :)


Sponsor Post




sharing is caring!!

Wednesday, May 20, 2015

Bahagian Kuching | Juara Keseluruhan Pertandingan Perkhemahan Kadet Bomba Peringkat Negeri Sarawak tahun 2015

Daripada 9 acara yang dipertandingkan, Pasukan Kadet Bomba dari Bahagian Kuching telah berjaya mendapat 7 johan acara yang dipertandingakan lantas menjulang Pasukan Kadet Bomba bahagian Kuching Juara Keseluruhan Pertandingan Perkhemahan Kadet Bomba dan Penyelamat Peringkat Negeri Sarawak tahun 2015. Kadet lelaki terbaik juga dimenangi oleh ahli pasukan Kadet dari Bahagian Kuching, iaitu adik Jidan Jait..dan Kadet Perempuan terbaik juga dari Bahagian Kuching, adik Catherina Puyang. Biar gambar berbicara :) Congrats dan tahniah atas usaha, berbaloi buat latihan, juara juga akhirnya..

tuan zul dan cikgu jinang resos

jidan jait kadet lelaki terbaik 2015

kadet bomba dan penyelamat peringkat negeri sarawak 2015

bahagian kuching juara kadet bomba dan penyelamat peringkat negeri sarawak 2015

pertandingan kawad kaki

kadet perempuan kadet bomba dan penyelamat
kadet permpuan cantik hehe

bahagian Kuching Juara Keseluruhan Pertandingan Perkhemahan Kadet Bomba dan Penyelamat Peringkat Negeri Sarawak tahun 2015

antara piala dan medal yang di menangi oleh bahagian Kuching 2015


p/s: update agak lambat. Majlis penangguhan dah dilakukan 8 Mei 2015 yang lalu. akibat busy maka lambat diupdate..peace..muaxx




sharing is caring!!

Tuesday, May 12, 2015

(Gambar)Kahwin Fahrin Ahmad | Cantiknya isteri dia!

Umum dah ketahui Fahrin Ahmad telah melangsungkan perkahwinan dengan Elena Hani Eleas, ketua pramugari Emrates. Sebelum ini ramai yang berteka-teki siapakah gerangan suri di hati abang sado, Fahrin Ahmad. Brakallahu semuanya berjalan dengan lancar. ayu tengok di tv haritu nampak keikhlasan Fahrin sewaktu memeluk isterinya..oh i'm fall in love lah! jeles.. hehe. Jum jangan cakap banyak sila layan gambar kahwin Fahrin Ahmad dengan ister Elena Hani eleas. lawa oomanis berseri wajah pengantin perempuan.

gambar kahwin fahrin ahmad dan elena hani


gambar kahwin fahrin ahmad dan elena hani
cantik baju nikah elena hani sebab simple dan menyerlahkan keanggunan si pemakai

baju nikah bini fahrin


gambar nikah fahrin ahmad

baju nikah bini fahrin

baju nikah putih terkini 2015

baju nikah putih terkini 2015


pelamin nikah terkini putih 2015

pelamin putih yang boleh korang jadikan inspirasi untuk perkahwinan korang nanti ok? lawanya semua putih..simple..and i love it..btw Tahniah untuk kedua-dua mempelai..semoga bahagia hingga ke akhir hayat




sharing is caring!!