i

Wednesday, June 25, 2014

(GAMBAR)Anak awal ashaari dan Scha Alyahya | Baby Shower

Baby Shower Scha Alyahya telah dilangsungkan minggu lepas, that means baby tak lama lagi nak come out!! ok ayu pun dah rasa excited nak tengok baby awal ashaari dan scha alyahya, tak sabar nak tengok gambar anak scha dan awal. Mak lawa, bapak pulak hemsem.. mesti anak seriusly comel :) Jom layan beberpa gambar baby shower scha dan awal. I just love this couple mucho mucho... 

sama cantik sama padan


maternity picture yang pasti korang suke.. i want pregnancy pic macam ni jgak..hohoho

i just love scha.. so cantiks!

pretty mom.. nak teka anak awal dan scha perempuan boleh?
hopefully its a girl.. mesti cumil!

updated!
its a girl!!
her name is Lara alana Ahmad Awaluddin
do meet her :)

anak awal dan scha





sharing is caring!!

Saturday, June 21, 2014

(Gambar)Baju pengantin 2014 | Princess bridal dress with full beaded.

Musim kahwin kembali lagi.. memang sangat produktif, ayu je tak hohoho.
eh InshaAllah one fine day. :')

Jom layan beberapa baju pengantin ini.
Lawa giler, kaler baju memang cantik. Material and quality tip top
Full beading memang princes dress lah untuk bride-to-be







Hot coour baju nikah sekarang is emeral green. and full white. ramai je yang cari.
Full white will never fail sebab melambangkan ikatan yang suci dan murni dengan hati yang ikhlas untuk mendirikan masjid bagi kedua-dua mempelai..

Harga?
berbaloi-baloi.. harga COMBO dress dan veil nikah uolls..
memang jauh murah dari pasaran..satisfaction guarantee..  :)
and yang best baju ready stock 
1-3 hari bekerja baju smpai..

untuk pilihan baju pengantin trend terkini
anda boleh ke link baju pengantin 2014 ini ok..

p/s: happy boleh tolong orang untuk mendapatkan baju pengantin, baju tunang, baju akad nikah.. seronok and happy untuk korang. doakan pulak turn ayu, ok? hahah :')




sharing is caring!!