i

Saturday, August 3, 2013

The Wolverine Review.

Ahahhaha,, pastinya ramai yang keluar shopping, tengok wayang makan besar rabu lepas..dengar-dengar duit bonus rm500 dah masuk..ni menurut officemate la..dia dah tolong check hehe,,sebab ayu tak tengok lagi hehe rilekss lerr.. ada duit so apalagi..cepat kaki melangkah untuk menghiburkan hati ikut rentak duniawi..eh eh...Ish ish

Petang rabu sempat keluar sama "encik hati yang sebelah lagi".. eventhough Shopping complex baru di kuching ada wayang contohnya Spring or City One, Metrojaya,, tetapi Star cineplex Kuching Pelita jugak menjadi pilihan hatiku..ekekke why? sebab tak ramai orang. tak suka ramai-ramai berpusu-pusu masuk. eh? overrr kan, perasan diva.. :
The wolverine..best,, ok nak bagi review ni hehe..nice suka cerita dia but a bit average for me la..ayu kasi 3 setengah bintang out of five, ok? hehe sebab jalan cerita menarik, sounds system best. tetapi boleh di agak lah..hehe dah agak dah nenek tu jaat and tak mati lagi. hue. But its worth the money jugak tak lah terlalu boring. so so la :)



till then,, xoxo, publish!







sharing is caring!!

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh adeh terdelet indah comment ahhaa,, and dunnow how to recover..xlah selalu tengok wayang k buang2 boring ajak.. :)

      Delete