i

Saturday, July 7, 2012

Gambar perkahwinan Irma Hasmie dan redza Syah yang sweet gila!!


indahnya seri pengantin dua merpati sejoli, Irma Hasmie dan Syah Redza dalam gambar di sekitar Majlis perkahwinanan mereka..sweet giloss!! i love how they've met each other..and in love..<3
Jodoh itu rahsia Allah S.W.T..Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, bertemu ditempat yang baik..Semoga berkekalan hingga ke syurga.
love how the photographer capturing the moments, tone yang digunakan sungguh sweet, tenang dan mendamaikan..angle yang menarik..tabik spring tengok gambar Kahwin Irma Hasmie dan suami..rasa nak kawen jugak..tehee *gatal! Jom kita layan gambar dari the Kliker facebook page sebagai official photographer majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmi dan Redza Syah Azmeer ni..

cincin kahwin ukiran nama tulisan jawi Irma dan Redza
yang nice gila..nama dalam tulisan jawi..boleh dapat idea cincin kahwin ni korang hehe.. =)

Redza Syah Azmeer dalam majlis akad nikah

Irma Hasmie dan redza Syah dengan rakan-rakan artis yang lain
Yatt Hamzah, Heliza Helmie, Diana Amir, Misha Omar -comel-comel!

sweet nya wajah Irma Hasmie yang tengah menunggu moment akad nikah.. =)

so sweeetttt..i like both of them sama cantik sama padan

hantaran dinar emas irma hasmie

dengan wang hantaran sebanyak 3 dinar emas..
Dinar emas sebagai hantaran kahwin..nice style kan.?

pasangan yang paling berseri, terpancar nur kasih sayang mereka yang suci dan ikhlas
semoga kekal ke akhir hayat..amiin

awww...you both cute to the max la Irma Hasmie!!

cantiknya dorang!

tak jemu mata nengok gambar sweet couple nih!

cool!! muka kembung cute Irma Hasmie!! 
Redza Syah tak pandai buat hihi
.
.
.
.
.
and the last but not least...hurm..i have save the best for last untuk you olls..
gambar yang i loveeeee banget is...
secocok, sweet, manis..aww i'm melting!!...
dimanakah kekasih halal ku?? hehe :p




credit to the great photographer The Kliker : 
oh sila like facebook dorang..nice capturing beautiful moments lah  i tell u!


p/s: suka tengok gambar kahwin irma hasmie dan redza Syah Azmeer..

memang rainbow after rain lah Irma..jangan menangis kerana musibah, sesungguhnya Allah S.W.T lebih tahu akan sesuatu dan menjanjikan yang terbaik untukmu..it's a worth of waiting Irma Hasmie..tak sangka jodohnya sekacak ini hehe... =)







sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment