i

Friday, May 4, 2012

Awal dan Scha Nikah Malam Ni Live di astro Ria!!




Akhirnya...Awal ashaari kahwin jugak dengan Scha Al Yahya
Lamanya dah tunggu Schawal nikah..ingat lagi tak post dulu?
tercapai hasrat nak tengok Awal dan Scha naik pelamin!! aww shoo sweet!
so sweet la dorang ni..
romentik and i'm so jelesh! =.='' hee
so tonite, khas buat peminat Awal Ashaari dan Scha Al-yahya
jangan lupa saksikan pernikahan Scha dan Awal live streaming di Astro Ria..
sama-sama kita rasai detik-detik indah pernikahan mereka..


i'm so excited and tak sabar nak tengok!!
[macam la aku yang nak kawinn hihi]
sweet tak dorang..?
gambar ala American Classical punya theme kan..
really love the feeling..
memang patut pun Saiful Nang ni dikatakan sifu dalam bidang photography kat Malaysia kan?
hasil yang menarik dan the bomb! i love it!!
ni kira gambar pre-wedding Awal Ashaari dan Scha by Saiful Nang lah kan..



ni pulak gambar dorang waktu sidang Media pengumuman perkahwinan
Awal dan scha..ala sweet and lawanya..
dah berkali2 i puji oh :p

gambar Awal propose Scha live dalam program Propaganza, kira-kira 6 bulan lalu..
live on tv uolls..kau ade??..romentik giler..

jum layan gambar merpati sejoli ni
seorang lawa, sorang lagi kacak bergaya..padan banget!

cute!

 alaaaaa sooooooo SWEET!

Selamat pengantin Baru Awal ashaari dan Scha Al-Yahya..
semoga kekal hingga ke akhir hayat..Amiin

tak sabar la pulak nak tunngu anak-anak dorang...mesti comel! kan kan kan?



gambar credit from facebook Saiful nang dan facebook Schawal

Juga Menarik:








sharing is caring!!

6 comments:

  1. Replies
    1. kecewa asanya Awal menamatkan zaman bujang eh..:P

      Delete
  2. scha sgt cantik malam ni.. mcm hari2 lain jgk.. kih3

    ReplyDelete
  3. tapi so sad...tak der pun live kat Astro..propa jer...tengk gambar kat FB and twit dr farah fauzana jer

    ReplyDelete