i

Wednesday, November 9, 2011

Real Steel : best and entertainig, tak rugi tengok!!


wah...ehem2..rasanya saya lambat hahaha...but i dont care nak review jugak...Real Steel best!
the ticket is worth it...ayu bagi 5 out of 5...dunno lah maybe ngam dengan jiwa saya kot...i love cara penggambaran movie,, gambar dia best..lighting, sound system..what else?? hurm..FYI, i dont like robots..i even dont like Transformers (except the girls yang cantik aritu miahahaaha, sexy and attractive)...but I love Real Steel, u get what i mean?


actually waktu beli tiket, memang takda gambaran langsung tentang Real Steel..at first rasa boring,, maybe sebab jalan crita slow mula-mula,, then watak Max menarik perhatian..maybe because i love tat kid! cute...owh terus mau anak lelaki la tengok crita ni...i love the bonds between Charlie Kenton ( lakonan Hugh Jackman, dia nampak cool ohh..i want my kids got daddy like him..adoi ter) and his genius and super cute son...(Max)..

i love them both : bapak degil anak lagila degil!! haha... comel!! ah jatuh cinta dengan dua beranak ini...

and u akan rasa bersemangat tengok robot yang dijumpai dari kawasan buangan ini oleh Max boleh menari and ada konsep ikut bayang..apa yang Max buat,, robot pun boleh ikut..cool gila!!actually saya suka the contenders (dulu) so sekarang ada Contenders di kalangan Robot and Robot si Max and Charlie boleh pulak menari before persembahan...i fell in love with this movie..robot fighting aku pun rasa fighting hati berdebar-debar,, tangan pun bergerak nak tumbuk, kalau time robot kalah aku pun mengelak...adoiii sengal betul, Lol!


owh you kena serbu wayang untuk Real steel ini...memang bisa menambat hatiku.. =)
its a simple family sports movie, entertaining, thrill for the children, cool untuk saya haha, and never bored you..until the end of the movie.. bha..nda percaya juga,, pi tengok d wayang a... hehe

my sis, yesty and cuzzie...upi =)
kesian..tak jadi nak karaoke,, takdak bilik...jadi macam pti dah hihi
the driver....omaigod. no lah...hahaha



sharing is caring!!

2 comments: