i

Thursday, November 3, 2011

girls : Don't think too Much.

ini entri khas untuk ge-girls..eh laki-laki pun boleh baca
maybe untuk lebih kenal siapa pasangan anda bagaimana mereka..

perempuan
kalau ada banyak masa
bila masa mereka tak busy seperti selalu
nahhhhh....mula la otak dia ligat fikirkan sesuatu
takdak keja cari kerja..


otak mula men"scan"
all the bitter sweet in her life
analyse kehidupan diri sendiri ecspecially soal cinta soal jodoh
kalau pasangan tak layan dia yang tengah boring
tak reply message yang dia bagi at that moment


mula la hati berbisik

"dia dah tak suka aku lagi"

"dia dah tak pedulikan aku lagi lah"

kalau si dia lambat reply message "oh maybe si dia tgh entertain other woman."

"he's not the one i loved before..he's change. and he's not romantic like 10 years ago"


then terus mula KLMJ
"kenangan lalu mengusik jiwa"
mengulit diri dengan kenangan manis doulu-dulu..


and keep comparing yang dulu and yang sekarang..
well said saat bermulanya percintaan memang indah itu wajib!
hah sang teruna memikat setiap hari bergayut, message, ym, skype-belum dapat
bila dah dapat,...he's acting like a big hero konon nya BMW- Best Man Win..
no more romantic words, presents all that..you'll know his trueself..lol!
nah..tat's why people always said that
"Love is made in China, it has no warranty no guarantee!!" tehee~


well babe...manusia sentiasa berubah...even we ourself..
kita yang dulu pun tak sama dengan sekarang
sometimes persekitaran changed us
pemikiran, personaliti serta perwatakan kita..


so just Dont think too much when you are alone
during your PMS hahaha
it'll ruin you..

just go with the flow..
when the love is yours, it will ever be yours forever
but if don't, it will never be....even if how hard you try~


sharing is caring!!

2 comments:

  1. Hm,pd pendpt sy,lelaki pun mcm ni gak kadang...perempuan&lelaki sm je.Masing2 saling memerlukan antara satu sm lain.Kedua2 komunikasi tu penting.Tp klu slh sorg dr tu asyik jual mahal sgt,terlalu ego....payahla...klu teruskan gak dgn perangai mcm tu,jadi anak dara tua/bujang terlajak la jwbnya.Br padan muka.Ms tu menyesal&berlinang air mata berdarah sekalipun xguna.Sape suruh xappreciate org?

    ReplyDelete
  2. @RyoKIRAoh maybe its totally depend on the individual itself not gender rite... =) positive minds ~

    ReplyDelete