i

Wednesday, October 5, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI


SYARAT ?

2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie

3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI

4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue

5.hantar link entry korang kat link ini



senang jer...
just jawab soalan2 dengan menggunakan image yang dah di GOOGLE kan..



soalan-soalannya..

1. NICKNAME
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?



meh terjah segmen GOOGLE it versi Ayu hehe... ^___^


1. Nickname


2. Age

3. Hobby (s)


4. What i want to be?


5. Love to eat?


6. I Wish I can ?
be....

saya jarang ikut segmen yang orang buat..
tapi yang ini saya tak kisah ada hadiah or tak...
saya join sebab creative and i loooike..simple but FUN!


sharing is caring!!

5 comments:

  1. hahhaha ya mun dah big fan anime midori no hibi indak jadi kedak ya...tengok kitak anime Midori Days...best~

    ReplyDelete
  2. Salam , dari segmen yg sama . Jom singgah http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

    ReplyDelete
  3. ktk oang sarawak?


    nnti ikot perkembangan segment nie k.
    dah nak tutop daa.btw,thanks join :D

    ReplyDelete