i

Sunday, October 16, 2011

First Love - Jom mengenang zaman cinta pertama :)

jum mengimbau kenangan silam..
siapa yang lahir seangkatan dengan saya mesti tau lagu ni ^______^

lagu yang best zaman dulu-dulu...
"First Love" by Utada Hikaru


layann....
terus semua teringat first love la ni kan??
seronok bercinta zaman sekolah-sekolah..
ada tulis surat wangi-wangi, ada 'orang tengah'
ayat pun syahdu entah faham ke dak maksud..ker copy dari newspaper??
hah! pecah rahsia ayu..hihik..tu la tulis tapi x maksudkan pun tehee ^_^
hmm kalau terkenang zaman dulu memang ada sentimental value cinta zaman itu
tapi zaman sekarang dah tak merasa dah, semua nya nak cepat xdo da surat-surat
cinta sms, cinta muka buku, cinta twitter, cinta ym, skype..hihik


erm btw first love dengan cinta monyet sama tak??
tak kott, zaman cinta monyet trend ikut kawan...ada bf pun ikut kawan hahah bengong! orang beli hadiah, kita pun beli eh gelii ingat balik..lucu banget! kalau member berpartner dengan one guy, my bff akan berkapel pulak dengan kawan lelaki tadi..and saya pula kapel ngan kawan kepada kawan lelaki tu jugak..ah bengong betul zaman kecik-kecik..! sunggoh malu nak ingat balik ha ha ha!


cinta pertama adalah orang yang kita cinta dan mengerti betul-betul perasaan tu..tanpa dapat jelaskan kenapa...? coz we really don't now why..and love him all the way he is?
ahh sudah lah tak pandai nak wat definisi sendiri, saya bukan dr Love pun! ^^


daaa layan lagu First Love k..buhbye!!



sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment