i

Sunday, December 26, 2010

for ur beautiful eyes..

maok mata kacak sik?? aok la..bak kata pepatah

"dr mata turun ke hati.."

dapat narit hati, ncarik jodoh..wasehhh haha sott...selain y
a tek ada madah Yiddish says tat

" The eyes are the mirror of the soul"

yodeh bermadah pujangga eh...hurm,, naa diat tak urang, BETAPA pntingnya mata ya..ngeeee~




aok di pendek cherita kita tok...mun leh ku pleh la,, eyeliner the best in year 2010..yobihh eksen li jak (mcm la nya keja ngetest suma brg mekap huhuhu) bukan la..,dr kalangan eyeliner yg aku pernah pake okkay he..i would love to vote for.....(bunyi drum lok...,trompet kah...tru tut tut..),,tadaaaaaaaaaaa..
Maybelline 2-in-1 Impact Shadow Liner by Eyestudio.

memang lurve lurve love lah!!

but y???

-nya itam pekat mena2...

-xpayah maok tenyeh2 koat2 sampe mata pun sakit...(seyesly bna),

-rather soft lam bhsa omputeh nya tek ahha

-easy to apply la...hepy jak mk bereyeliner (mcm ya la konon..bena sik bulak kmk)

-tp nya plu d raut pake sharpener la...maok d tajamkan sak indah lah mata ktrg...nya pencil pun...bukan main pusin2 ya (apa nak d kata ku tok..;P)





kakya tek, ada eyeliner sik sah mun xda mascara nak??? saya terjatoh chenta dgn mascara

Maybelline Volume Express Hypercurl Cat Eyes



nang mantap,,hehe tegal hello kitty ya jak ku meli senanya...opps! No lah..(tp hello kitty ya nang berkesan narit hatiku utk membelinya, seyes sik kmk bulak kohh)

btw, y mascara tok??

-sbb packaging menarik
-brushnya mcm sikat or sisir...mmg akan sampe ke setiap bulu mata (iboh ktrg ragui..)
-pasti akan dpt va va voom effect (no doubt bebeh!)
-hitam, make it curls, & stay long...mmg standout lah :)
-wand grip : best sbb size nya ala2 slim...


erm...i'm a big fan of maybelline mun hal mascara.
tp ada juak mascara maybelline yg ku sik suka...seperti cth (formal la pla), Maybelline Volume Express Hypercurl mascara

tok pendapat aku la...
-ntah time apply aku rsa mcm mascara sik kenak bulu mata,,sik ada rasa..faham x?? (sbb ya aku sik suka,, bebanding ngan yg ats ya tdik)
-then, grip rasa sik best nya gemok
-then waktu apply ke mata, rasa mcm pedih..mcm ada chemical yg telalu kuat jak suroh mata pedih..hmm
-yes, it does add volume to ur lashes tp kurang memuaskan..

ada paham?? hehe apa2 tepuk dada tanya selera.


urm, i think this gel liner look cool! tp sik penah ku jumpa owh ka aku sik perasan?? hurm..kelak crik keh...adios babeh, nite!


-

sharing is caring!!

Friday, December 17, 2010

perasaanku jak kah?


aku suka reality show..
tp yg aku plg x boring tgga is...
nah! the diva n superfabulous KLS!!


i'm super envy of her best ever life...

apa yg nya maok gerenti dapat..aku ska aku ska...!!
rumah nya ya Tuhann, aku suka..nang suk lah aku diat idupnya tok..mengkali tetak nya n many more complain munlah nya g umah kita kan?? haha n everything is simple jak upanya... gikpun aku suka kimora yg bising, slalu complain, a lil bit mcm nya ajak betol hehe..suk diat nya oh...kdg2 ksian ngan pembntunya haha..p well tat's life kata kimora haha...critanya x memboringkan n kita rs seronok jak apa yg d paparkan..ada fun, lucu ada mcm soh jelessnyaaaaa,,,bila aku mk kaya cmnya oh??
uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xmalu!* (bluek)



pasya The Keeping up with the Kardhasians
...

aku suka crita pasal fam cdak, apa cdak polah...n kim a bit manjak...stiap org dlm ya ada persona
lity nya empun n sikda yg teroutshadow oleh yg lain...n kim,, awwwww she's juz so adorable n gorgeous in every single way...omigosh iloveher so so much...kisah cdak pn aku asa tetunggu jak,,kotan suk diat kim jak tek nak..haha memuja kecantikkannya bh..xsalah nak?? haha (ku akui aku suka pmpuan cntek haha)



btw, ada juak reality show yg x bes..cthnya melB pn...


owhh penin palak ku diat video cameranya...mcm x
tentu igek jak...mcm cepat gilak pop in pop out..ka aku bias??? hahaha
tp aku rs cmya bh,,mcm kta baru mk paham nya dh tuka kisah lain..asa laju gilak..apa nak d kejar2 nya oh?? eran ku...dh ku fening2 dgar nya pn slang...eww hahhaha jaat sy tok eh..hehe mentang2 la melB x kachak tek nak haha ko kutuk berabisa la?? haha oppps! xda eh apa ku asa jak bh...btw guliana n bill gik better bh..ada juak fun ttg pasangan ya...suka...tetiba teringat newly wed (jessica simpson & lakinya dolok,,i liiiiiiiiiiiiiiiike) sweet gila babeng!! tp syg....aku mk laki cm nick eh ada boleyyyyh?? haha niite

jum mimpikan prince charming juh!

sharing is caring!!