i

Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Thursday, August 15, 2013

[Gambar raya] : Aleesya dan Erra Fazira beraya comelnya! ~

anak erra fazira terkini 2013
Alahai..I'm a big fan of Aleesyaa..anak erra fazira. comelnya budak ni,, kecik-kecik pandai posing muka dah la lawa..kecik-kecik lagi dah nampak aura cantik dan gorjes yang diwarisi daripada ibunya. Comelkan gambar raya Aleesya dan Erra Fazira, oh Umie Aida pun ada sama hehe...nak tengok gambar comel anak erra fazira terkini 2013 boleh tengok entri ni, Gambar Aleesya anak dara erra fazira..memang adorable lah aleesya, pandai bergaya, pandai posing, trendy! Anak Erra Fazira ni bijak, best kalau korang layan account keek Erra Fazira, tengok celoteh si comel Aleesya.. :)

p/s: berharap ada anak perempuan jugak satu hari nanti. diulangi satu hari nanti..amiin ~



sharing is caring!!

10 comments:

  1. huu...kalau you follow keek erra sure u lagi excited..huuu..
    ank dia cerdik...seriously...pandai erra didik anak dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa ayu takde acc keek la pulak huhuhu :'(

      Delete
  2. lau mak cantik, anak mesti cantik ek..

    ReplyDelete
  3. Kecik2 dah kacak. Dah besat mesti kacak gik.

    ReplyDelete
  4. kmk pun rasa nya dah besar kelak kacak..kompom ehhe

    ReplyDelete