Saturday, September 8, 2012

Lynda Roslan lawa..Siapa Lynda Roslan? [entri bergambar]


Lynda Roslan, lawa tak lawa tak?? memang cantik betul..cair tengok muka dia...cantik betul dia pakai hijab..sumpah i adore her beauty...dulu-dulu waktu giler kentang tengok Butik Radiusite tengok muka Lynda Roslan ni jadi model..tengok wahh cantiknya muka model tudung Butik Radiusite ni..Subhanallah, muka cantik bujur sirih, senyuman tak yah nak cakap lah..menawan qalbu, memang cun lawa tak hengat...but dulu tak tau pun nama dia..then tiba-tiba Lynda Roslan ni muncul di red carpet ABPBH 2011..Lynda Roslan adalah seorang blooger, selalu menghiasi Majalah Dara.com and salah seorang barisan pelakon drama Taqdir Qismah..memang cantik die ni..

Lynda Roslan dah pun bernaung di bawah Metrowealth Pictures (MIG) --producer david teo tuu...nanti boleh lah popular macam Diana Amir, Nora Danish, Wawa Zainal....kan kan..?

ah takyah banyak cakap lah...jum layan gambar-gambar Lynda roslan..Memang cun lah dia, memang patut jadi artis pun.. xd..



Lynda Roslan bersama Diana Amir

manisnya Lynda Roslan bertudung..


MIG talent



cantik kan?? indahnya ciptaan Tuhan.. :)
dengarnya Lynda Roslan ni bermula sebagai blogger jugak...hurm..ramai blogger dah jadi artis wei..oh i mean Celebrity..macam Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Red Mummy..whoaaa like like


 Sumber gambar: Facebook Lynda Roslan...





sharing is caring!!

13 comments:

  1. Nang superb ompuan tok. Plz follow me... myhabibysuperb.blogspot n 'Like' @ myhabibysuperbshaklee.tqia

    ReplyDelete
  2. so, when owner blog neh nak jadik retis pulak.. :p

    ReplyDelete
  3. Lol! oh itu, mana mungkin? :D *ketawa guling2...

    ReplyDelete
  4. Matanya pun dah cukup cantik.sgt...

    ReplyDelete
  5. cantik.. 1st time tgk mmg lawa gler..

    ReplyDelete
  6. lynda memg natural beauty wlupun xmake up..

    ReplyDelete